top of page

ALGEMENE VOORWAARDEN

Wanneer je een item koopt, stem je ermee in dat:

 1. je verantwoordelijk bent voor het lezen van de volledige itemlijst voordat je een toezegging doet om het te kopen: (ii) je een juridisch bindend contract aangaat om een item te kopen wanneer je je ertoe verbindt een item te kopen en je voltooit het betalingsproces bij het betalen.

2. De prijzen die wij rekenen voor het gebruik van onze producten staan vermeld op de website. We behouden ons het recht voor om onze prijzen voor weergegeven producten op elk moment te wijzigen en om prijsfouten te corrigeren die per ongeluk kunnen optreden. Aanvullende informatie over prijzen en omzetbelasting is beschikbaar op de betaalpagina.

3. Voor elk onbeschadigd product, kun je het simpelweg retourneren met de meegeleverde accessoires en verpakking, waaronder de originele bon, binnen 14 dagen na de datum waarop je het product hebt ontvangen, en dan zullen we het omruilen of een terugbetaling aanbieden op basis van de oorspronkelijke betaalmethode . Houd daarnaast rekening met het volgende: producten kunnen alleen worden geretourneerd in de oorspronkelijk staat zijn gekocht;  dus ongeopend en ongebruikt.
Let op: gepersonaliseerde en/of op aanvraag handgemaakte producten kunnen niet worden retourneert, u kunt hiervoor dus geen geld terug vragen.

4. Voor zover maximaal toegestaan door de toepasselijke wetgeving, zal Puur Klein Geluk in geen geval aansprakelijk zijn voor enige indirecte, punitieve, incidentele, speciale, gevolg- of voorbeeldschade, inclusief maar niet beperkt tot schade voor winstderving, goodwill, gebruik, gegevens of andere immateriële verliezen, die voortvloeien uit of verband houden met het gebruik van, of het onvermogen om de producten te gebruiken.

Indien je vragen of klachten hebt vragen wij je om contact met ons op te nemen via mail puurkleingeluk@hotmail.com, wij beantwoorden deze binnen week.

PRIVACY

Gegevens van klanten worden niet doorverkocht en/of gebruikt door derde.

Enkel na toestemming zal Puur Klein Geluk uw mailadres gebruiken om nieuwsbrieven met mooie aanbiedingen te versturen.

BETAAL METHODES

- IDEAL

- Betalen bij afhalen

bottom of page